Kenelle kellot soivat

Tulevana viikonloppuna pelataan perinteinen Kaisan Kultakello-turnaus erityisesti syksyisin kauniissa Kouvolan kaupungissa. Kisaa on pelattu jo vuodesta 1959 saakka ja jälleen osallistujia on enemmän kuin missään muussa kauden kaisaturnauksessa. 115 rohkeaa pelaajaa on ilmoittautunut viikonlopuksi siirtelemään kaverin vitiä vallista toiseen. 

Jos maali seinässä on jo kuivunut eikä sitä tarvitse enää tarkkailla, niin turnauksen seuranta ja striimilinkit löytyvät oheisen linkin takaa:


Vitihiljaakulmaan


Osallistun myös perjantain lämmittelynelureihin (klo 18 alkaen) Pitkäsen Sepon kanssa, ko. kisan seuranta löytyy täältä:


Porukallavitiäkulmaan


Lauantaina klo 10 alkavan varsinaisen turnauksen ennakkosuosikkeihin lukeutuvat ainakin rankingin kärki, ajantasainen lista ohessa:

RG

Lisäksi suosikkeihin nostaisin viime vuoden Kultakello-voittajan, Kuopion Arto Tuhkasen, joka lienee sisuuntunut alkukauden nihkeistä esityksistään ja on huhujen mukaan viettänyt lukuisia tunteja aikaa sekä pururadalla että vihreän veran äärellä.

Henkilökohtainen tavoitteeni on päästä esiintymään veran äärelle myös sunnuntaina ja varsinkin olla häviämättä kiinteistövälittäjäkaimoilleni.


Nylppy-Niilo

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Susiparikisan ennakko - Joensuu 9.3.(EDIT)

Kultakellot 2023 Ville Pasaselle

Susipari-turnauksen voittoon Sevastyanov ja Kotinurmi