Warkauden mestari

Voittaminen on nastaa. Puolustin onnistuneesti Kaisan Warkauden mestaruutta 24.10. järjestetyissä mestaruuskisoissa, joissa pelattiin Kaisaa ja kasia. Warkauden Kauppaseuralla on kaisapöytiä kolme kpl ja yksi poolpöytä. Kaisaan osallistui 15 pelaajaa ja kasiin 17. Molemmat pelattiin tuplaeliminaatiolla, kasissa pelit paras kolmesta. 

Kaisassa olin hieman epävarma kisakunnostani, koska olin ottanut pataan edelliset seitsemän matsia ranking- ja SM-kisoissa. Toivoin siis jotain erityisen helppoa vastusta alkuun. No näin ei käynyt, kun arvonnassa vastaan osui heti alkuun Riikosen Harri, joka on mm. ikämiesten Suomen mestari muutaman vuoden takaa. Onnistuin kuitenkin voittamaan hyvällä esityksellä, joten tappioputki sai päätöksensä. 

Kolmannella kierroksella vastaan tuli Räisäsen Jopi, jolla on vyöllään yli 20 WKS:n mestaruutta. Jopi esittikin alkuun sellaisen lyöntinäytöksen, että jäin pahasti jalkoihin ollen tappiolla pahimmillaan 41-9. Sinnittelin vielä täyden tunnin ja kuvittelin vielä pääseväni rankkareille 40-58 takamatkalta, mutta Jopi oli eri mieltä iskien viimeisellä lyöntivuorollaan punaisen ylikeskeen.

Lopulta välierissä kohtasin Harrin uudelleen ja kamppailimme pääsystä finaaliin, jossa tulisi Jopi vastaan. Pelasimme tiukan matsin, jossa luulin jo häviäväni, kun Harri löi pilkkukaisaa keskelle johtaessaan 56-51. Onnekseni kaisan sijaan viti päätyi pussiin. Tämän jälkeen sain lyhyen turvapelitaiston jälkeen viimeisteltyä pääsyn finaaliin Harrin epäonnistuneen seiftin seurauksena. Finaalissa voitin Jopin selvin numeroin 60-5. 

Bonuksena kisoista myös kasipallon voitto. Finaali päättyi tasan aamukolmelta eli pitkä päivä sai mukavan päätöksen. 


Nylppy-Niilo

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Susiparikisan ennakko - Joensuu 9.3.(EDIT)

Kultakellot 2023 Ville Pasaselle

Susipari-turnauksen voittoon Sevastyanov ja Kotinurmi