Raider-Cup Hyvinkäällä 22.5.2021

Kohta jo perinteeksi muodostuva Raider-Cup pelattiin ensimmäistä kertaa Hyvinkäällä lauantaina 22.5. Tampereen Ammattiklubin nelikko Sepe, Jussi, Tero ja Jesse lähtivät suurin odotuksin nujertamaan Hyvinkään nelikkoa Juhi, Toma, Simo ja Jussi.

Sovimme pelimuodoksi ensin kahdeksan singleottelua ja perään neljä neluria, jos tarpeen. Jos tilanne olisi 6-6 näiden jälkeen, arvottaisiin ratkaisevaan peliin neluripari kummastakin joukkueesta. Tällä kertaa sellaiseen ei ollut tarvetta. 

Aluksi arvoimme pelaajat kahteen lohkoon ja pelasimme lohkojen sisällä singleottelut eli yhteensä kahdeksan ottelua. Nämä pelit pelattiin Hyvinkään Musta Kasi -salilla. Single-tulokset ohessa, kotijoukkueen veturi ensi mainittuna:

Juhi-Jesse 60-59 (Juhi voitti rankkareilla, johon edettiin 59-59 tilanteesta)

Toma-Seppo 60-34

JussiH-Tero 60-37

Simo-JussiT 9-60

Juhi-Tero 60-40

JussiH-Jesse 27-60

Toma-JussiT 38-60

Simo-Seppo 60-34

Ratkaiseville nelureille lähdettiin (Johaconin punaiselle veralle) Hyvinkään 5-3 johdosta, joten Hyvinkää ei tarvinnut kuin kaksi voittoa neljästä nelurista.

Nelureissa Hyvinkää poimikin heti alkuun tarvittavat kaksi voittoa, Juhi ja JussiH voittivat Sepen ja Jessen sekä Toma ja Simo Teron ja JussiT:n, joten taistojen tauottua onnittelimme hammasta purren parempiamme. 

Lopputulos siis 7-3 Hyvinkäälle.

Loppuilta seurusteltiin ja pelailtiin muuten vaan. Joukkueemme kotiutui Pirkanmaalle joskus yhden maissa. Jälkipelejä oli kuulemma ollut vielä hieman pidempäänkin, mikä ei varsinaisesti yllättänyt.

Kaikki olivat sitä mieltä, että oli mukava tapahtuma, kun ei ole päässyt aikoihin kisailemaan. Voi olla, että seuraava koitos otellaan ensi vuonna Tampereella. 

Kiitos kaikille osallistujille ja erityismainita Hyvinkään Jussille, joka piti hyvää huolta vierailijoista.


Terveisin Kirka a.k.a. NylppyNiilo


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Susiparikisan ennakko - Joensuu 9.3.(EDIT)

Kultakellot 2023 Ville Pasaselle

Susipari-turnauksen voittoon Sevastyanov ja Kotinurmi