Kaisan pari-SM Hyvinkäällä

Kaisan pari-SM pelattiin 11-12.9.2021 Hyvinkäällä. Kisaan ilmoittautui 32 paria. Itse osallistuin ensimmäisen kerran ko. kisaan n. 25 vuotta sitten ja toisen kerran heti 2021. Niin on hyviä muistoja ko. kisasta, että laitoin jo seuraavankin ylös kalenteriini vuodelle 2046. 

Ensimmäisellä kerralla osallistuessani kisa pelattiin cup-systeemillä paras viidestä(singeli-singeli-neluri-singeli-singeli) ja tuolloin kävimme parini kanssa Oulussa sutimassa yhden pelin 0-3. Laitoin silloisen parini(joku Marko Jyväskylästä) jäähylle ja etsin vuosikymmeniä parempaa siinä onnistumatta. Tosin alan pikkuhiljaa epäilemään, että vika kehnoihin esityksiin ei ehkä olekaan pareissani. Tällä kerralla pelasimme myös kolme peliä. Saldona yksi ansaitsematon voitto ja pari ansaittua tappiota. 

Pelejä ei viitsi sen enempää kerrata, tulee paha mieli. Maininnan saa ainoastaan toisessa pelissä kärsimämme murskatappio nuorille herrasmiehille(Lenni Auresto ja Riku Romppanen). Se oli vaikuttavaa seurattavaa. Peli kesti korkeintaan 10 minuuttia, kun kaisa viuhui säälimättä kulmaan ja keskelle. Vähän kunnioitusta vanhempia ihmisiä kohtaan odotimme, mutta nämä vaan mättivät rennosti pallot pussiin. Sentään eivät kuivia antaneet. Saattavat olla vielä 2046 SM:ssä kantona kaskessamme. 

Mitalikolmikko ei varsinaisesti ollut kenellekään yllätys. Toma löytyy yleensä aika korkealta, kun kaisaa pelataan, mutta ei tätä kisaa kukaan voi yksin voittaa. Onnea Miikalle ja Tomalle mestaruudesta ja onnittelut muillekin mitalisteille. Komeita suorituksia sai seurata sekä paikan päällä että sunnuntaina kotisohvalta.

1. Auresto Toma Hirvonen Miikka 0 - 9/584
2. Jokinen Sami Nordblom Aku 0 - 7/481
3. Kotinurmi Jalo Sevastyanov Arseni 0 - 6/399


Tulokset: https://keskustelu.biljardiverkko.fi/viewtopic.php?f=3&t=17994


Seuraava kisa lienee kotisalilla lokakuun alussa ja sitten Hyvinkäälle rg-kisailemaan kuun puolessa välissä. Marraskuulle onkin ohjelmaa(Kellot ja kaksi SM-kisaa) sen verran, että pitänee ruveta treenaamaan. 


NylppyNiilo



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Susiparikisan ennakko - Joensuu 9.3.(EDIT)

Kultakellot 2023 Ville Pasaselle

Susipari-turnauksen voittoon Sevastyanov ja Kotinurmi