SM-kisat vihkoon

Kaisan SM-2022 pelattiin Helsingissä toukokuun viimeisenä viikonloppuna. Kisan vei nimiinsä vähemmän yllättäen Raaka-Arska, joka ei hävinnyt turnauksessa peliäkään ja teki matkalla myös kakkosaloituspartin. Finaalissakin poikkaisi pelin 16:sta Pasasen Villeä vastaan. Melkoista dominointia Arskalta. Kotinurmen Jalo ehätti pronssille, onnittelut kaikille mitalimiehille. 

Oma pelini oli turhan vaihtelevaa, pari voittoa ja pari tappiota jätti ikävän fiiliksen kokonaisuutena. Ekassa tappiopelissäni Aspin Kaitsu pelasi hyvin, jäin jalkoihin heti alussa. Kaitsun 26 ja 20 pisteen sarjat riittivät reiluun karkumatkaan ja en missään vaiheessa enää saanut haastettua. Pataan tuli 60-22. 

Voitin tuon jälkeen hyvällä pelillä Nordblomin Akun ja pienen hetken tuntui, että tämähän voisi tästä lähteä sujumaan. Todellisuus iski päin naamaa vasta seuraavassa pelissä, jossa Kiviahon Tero sai pelini jokseenkin pois raiteiltaan tiukalla pelillä. Terpan tehtyä minun turvapelivirheeni jälkeen 26 pisteen sarjan, en saanut enää oikein mitään aikaiseksi. Pari luukkupalloa horjahdin vielä sisään. Menimme rankkareille Teron johtaessa 54-43. Rankkareista ole juuri mitään kerrottavaa kummankaan osalta. Minä osuin kolmesti päätyvalliin, melko keskelle. 

Lyömiseni on taas ollut jonkin aikaa hukassa, bongasin lääpäisystäni pienen ylimääräisen tekniikkavirheen (vanhojen lisäksi) ennen kisoja ja sain sen mielestäni korjattuakin. Kisassa se hyvin todennäköisesti palasi takaisin(ns. ”iloinen jälleennäkeminen”), koska löin palloa pääasiassa heikon ja välttävän välimaastossa paria lyhyttä suonenvetoa lukuunottamatta. 

Kokeilin pitkästä aikaa karaakin pudottuani SM-turnauksesta. Siinä omat onnistumiseni olivat sitä luokkaa, että pojat soittivat nelurikaverikseni Koposen Maken, jotta olisi edes pieni teoria pärjätä. No Maken kanssa hävittiin enää vain niukasti. 

Nyt voi laittaa kisakepin naulaan määrittelemättömäksi ajaksi, koska kesällä ei kisailla ja syksyllä on edessä uuden polven asennus ja sen kuntoutus, joka ottaa jokusen kuukauden. Siinä ontuessa on sitten aikaa samalla katsella vaikka uusia harrastuksia. 


Tulokset



NylppyNiilo

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Susiparikisan ennakko - Joensuu 9.3.(EDIT)

Kultakellot 2023 Ville Pasaselle

Susipari-turnauksen voittoon Sevastyanov ja Kotinurmi