Simojoki Open 2022

Lokakuun ensimmäisen viikonloppuna pelattiin Hyvinkäällä jo perinteinen Simojoki Open. Tämänkin kisan voitti oivassa vireessä oleva Aholan Jarno. Toiseksi riensi niukasti finaalin hävinnyt, kaiken kokenut Tuhkasen Arto. Sijoille 3-5 nuorisoketjulaisia: Auresto, Arska, Auresto. Tällä kertaa Toman kohtalona oli olla huonoin Aurestoista(sija 8) eli onkohan pojat jo ajamassa faijan ohi? Veikkaan, että tulevissa koitoksissa Toma vielä näyttää kaapin paikan, kunhan ehtii pelailemaan hieman enemmän.

Omat pelini sujuivat, kuten viime aikoina muutenkin. Liian iso vaihtelu hyvän ja huonon pelin välillä. Kolme ensimmäistä peliä ei olleet kovin kummosia, vaikka niistä pari voittoa tulikin. Lauantain viimeinen koitos oli jo paljon parempaa ja myös sunnuntaiaamuna tuntui kohtuulliselta, mutta Muotkan Olli oli hieman parempi kaikilla pelin osa-alueilla. Sijoitus oli kohtuullinen, mutta lyöminen tuntuu vaivalloiselta. Pääsin yllätyksekseni kuitenkin kisailemaan, koska viikkoa ennen aikataulutettu polvioperaationi siirtyi hamaan tulevaisuuteen viisaudenhampaan tulehtumisen vuoksi. 

Nyt mennään viikko kerrallaan uutta kutsua odotellessa. Täytyy varmuuden vuoksi hieman treenailla, jos vaikka pariin kisaan vielä syksyllä pääsisikin.


TULOKSET


NylppyNiilo

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Susiparikisan ennakko - Joensuu 9.3.(EDIT)

Kultakellot 2023 Ville Pasaselle

Susipari-turnauksen voittoon Sevastyanov ja Kotinurmi