TAK 99-v, juhlakaisa ja Varkauden Mestaruuskisat 2022

Lokakuun 22. päivänä Tampereen Ammattiklubi täytti 99 vuotta ja sen kunniaksi kisailtiin kaisaa. Kisaan ilmoittautui 16 peluria. Pari ensimmäistä kierrosta pelattiin sekä Ammattiklubilla että Kauppaseuralla. Loppukahinat illansuussa Ammattiklubilla.

Voiton nappasi allekirjoittanut, finaalissa vastassa oli Rantasen Teppo, jolle olin matkalla kertaalleen hävinnyt. Finaalissa sain maistuvan revanssin poikkaisten pelin tilanteesta 18-5. Kolmanneksi ehätti Jesse Jokitie ja neljänneksi Ari Perä-Rouhu.

Olin ennen näitä kisoja löytänyt lyöntiin jotain parempaa viimeaikojen ailahtelujen sijaan ja osasin hieman menestystä odottaakin.

Seuraavana viikonloppuna pelattiin WKS:n mestaruuskisat kaisassa ja kasipallossa. Koska vieläkään en ollut päässyt polvileikkaukseen, suuntasin viikonlopuksi kohti Varkautta. Pelit sujuivatkin oikein hyvin. Pelaajia oli kaisassa 11 ja kasissa 10.

Kaisassa onnistuin voittamaan kisat puhtaalla pelillä, finaalissa vastassa oli Kantasen Zimi, joka oli edellisenä viikonloppuna pelannut komeasti kakkoseksi Kotkan ”papparankingissa”. Olimme molemmat puhtailla, joten tarvittiin ainakin kaksi matsia. Ensimmäisen voitin selkeähkösti 60-29 ja toisen tiukkojen vaiheiden jälkeen 60-50. Kolmanneksi sijoittui Räisäsen Jopi.

Kasissa oli vain yksi pöytä käytössä, joten pelit pelattiin paras viidestä tuplaeliminaatiolla. Yhtä kontran viimeistelyä lukuunottamatta pelasin omaan poolitasooni nähden ihan mukavasti. Tolosen Miikaa vastaan hävisin kuudennella kierroksella 3-2 lyötyäni kontrassa helpon kasin säkkiin ja oman toiseen. Pääsin tästä häviöstä huolimatta finaaliin. Tämän jälkeen Miika raivasi välierästä itsensä finaaliin voitettuaan Vepsäläisen Pasin 3-0. Finaalissa pelasin oikeinkin hyvin ja voitin sen 3-0.

Seuraavaksi kelloihin, jos eivät soittele polvenvaihtoon lähipäivinä.