Helsingin Avoimet, sija 2.

 4.2.2023 pelattiin Helsingin avoimet mestaruuskisat. Kisailemaan löysi tiensä 34 pelaajaa. Kisoissa pelattiin normaali tuplaeliminaatio 45 minuutin peliajalla. Kisan voitti toistamiseen peräkkäin muuan Arseni, joka tuntuu olevan pitelemätön isojen pallojen peleissä. Omat pelini sujuivat hienosti, voitin kaikki tavalliset ihmiset. Yli-ihmiselle en pärjännyt. 

Ensimmäisessä pelissä kohtasimme Kari Thomeniuksen kanssa. Peli eteni jännittävissä merkeissä ja lopulta Thomen armahdettua pari kertaa helpohkossa parttipallossa ollessaan 60 pisteessä, sain poikkaistua pelin 59-60 tilanteessa lyötyäni vitin nakilla kulmaan. 

Toinen peli oli hieman parempaa suorittamista ja Muotkan Ollin pelin hieman takellellessa, sain nipistettyä 60-44 voiton. 

Kolmas matsi toi vastaani Lakan Juuson. Oma pelini sujui edelleen hieman paremmin. Helpohko voitto pistein 60-29. 

Neljännellä kierroksella kohtasin Arsenin. No comments. #kuivat 

Viidennessä palattiin taas normaalipeleihin ja voitin miehen, jolle ei koskaan tapahdu mitään eli Puuskan Kaapon. Voitin pelin melko selvin luvuin 60-24. Peli oli hyvää peruskaisaa.

Kuudes kierros pelattiin nuoren Romppasen Rikun kanssa. Karkasin alussa 30 pinnan johtoon, mutta Riku tuli rinnalle ja ohi muutamalla komealla säkityksellä. Etenimme rankkareille tasatilanteessa 55-55 eli yksi kaisa riittäisi kummallekin. Hävisin päivän ensimmäisen teikkauksen ja olin jokseenkin varma, että pelit päättyvät tähän. Löimme pari ensimmäistä yritystä melko lähelle, Riku kolmannen todella lähelle ja minä kolmannen tasoittavalla pussiin. 

Tämän jälkeen totesin olevani jo aika korkealla ja vastaani asettui kaisalegenda Pasi Kulmala, jonka pelejä  en ollut koskaan nähnyt livenä, mutta tiesin millaisesta pelimiehestä on kyse. Pelasin hyvän ottelun ja voitin Pasin pistein 60-40. En tehnyt isoja virheitä ja Pasi ei saanut ihan parastaan esiin. 

Tämän jälkeen finaalissa kohtasin yllättäen Arsenin. Peli kesti taas suunnilleen yhtä kauan kuin edellinenkin. Tällä kertaa sain pisteitä. Kiitos inhimillisyydestä Arskalle. 

Kiitos järjestäjille onnistuneesta kisasta ja kiitos myös niille vastustajille, jotka löivät palloja ohikin ja mahdollistivat näin oman menestykseni.

Next stop Red Ball.


Tulokset


NylppyNiilo


P.s. Onnea Koposen Makelle saman viikonlopun YT-mestaruudesta!






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Susiparikisan ennakko - Joensuu 9.3.(EDIT)

Kultakellot 2023 Ville Pasaselle

Susipari-turnauksen voittoon Sevastyanov ja Kotinurmi